asistent-medical-generalist

ȘCOALA SANITARĂ POSTLICEALĂ „SANITY” COMĂNEȘTI

Școala Sanitară Postliceală ”Sanity” vizează crearea unui mediu de educație și formare profesională, centrat pe elev în contextul unui învățământ modern, promovând un dialog permanent, deschis și flexibil care stimulează instruirea profesională de calitate. La Școala Sanitară Postliceală ”Sanity” se descoperă și se dezvoltă aptitudinile, se încurajează competiția și performanța, se formează gândirea critică și se oferă șanse reale de calificare, în domeniul sănătate și asistentă pedagogică. Serviciile oferite de noi au la bază calitatea, performanța, promovarea valorilor europene, egalitatea șanselor pentru toți participanții în proces și deschiderea spre învățarea pe tot parcursul vieții.

Image

POVESTEA SANITY

2007 - Prof. univ. dr. Lăcrămioara Mocanu înființează Asociaţia pentru Promovarea Învăţământului European Bacău (A.P.I.E.B). Scopul acesteia este organizarea de cursuri de formare continuă: cursuri de calificare, cursuri de perfecționare, cursuri în domeniul educației, cursuri de psihologie, cursuri de instruire și inițiere. Informații complete găsiți pe siteul oficial www.apieb.ro.

2013 - Ia fiinţă Şcoala Sanitară Postliceală Bacău, ca unitate de învăţământ înfiinţată în cadrul Asociaţiei pentru Promovarea Învățământului European Bacău, instituţie autorizată de Ministerul Educaţiei Naționale prin Ordinul Ministrului Educaţiei Naţionale nr. 4226 din 16.07.2013. Specializări autorizate: Asistent medical generalist, Asistent medical farmacist, Asistent medical balneofiziokinetoterapeut şi de recuperare medicală.

2014 - Este organizată prima ediție a Simpozionului Internațional: Sănătate prin Educație. Mai multe detalii pe situl oficial: www.simpozion.sanity.ro.

2017 - Școala Sanitară Postliceală „Sanity” este acreditată de Ministerul Educației Naționale.
Image

CORPUL PROFESORAL

Image

Certificare Acreditată

  • Absolvenții fiecărei specializări primesc Certificate de Calificare Profesională, eliberate de Ministerul  Educației Naționale cu recunoaștere la nivel național și internațional.

  • Certificatul va fi însoțit de foaie matriculă cu situația școlară din cei trei ani de studiu și de un supliment descriptiv în care vor fi menționate competențele dobândite în urma participării la curs.

  • În perioada studiilor ai ocazia să intri în contact cu reprezentanții clinicilor și spitalelor cu care colaborăm atât din țară cât și din străinătate și să îți pregătești viitorul după terminarea școlii. Oferim cursuri de limbă engleză și germană gratuite.

  • Oferim ajutor și meditații gratuite pentru pregătirea examenului final de certificare a calificării profesionale

Înscrie-te înunudoitreipași:

1Completează formularul de înscriere. Vino la unul din sediile noastre să ne cunoaștem, să vizitezi școala și să te ajutăm cu toate informațiile.

2Depune dosarul cu documentele indicate mai jos la secretariatul școlii. Poți să te înscrii chiar dacă nu ai luat bacalaureatul.

3Achită taxa de înscriere de 100 RON pentru a confirma definitiv înscrierea. Aceasta taxă se plătește o singură dată

4Succes! Ești elev „Sanity” și vom fi bucuroși să lucrăm împreună la toate proiectele frumoase în care ne-am angajat!

Informații Școala Sanity Bacău
Ancuța Cărăuș
0234.544.932 • 0787.542.799
str: Mihai Eminescu, 33 - Bacău
Ancuța Cărăuș Secretariat
Informații Școala Sanity Onești
Nicoleta Borza
0234.317.908 • 0752.321.598
str: Gen. Radu Rosetti, 9 - Onești
Nicoleta Borza Secretariat
Informații Școala Sanity Comănești
Ovidiu Albu
0741.771.113 • 0740.633.439
Strada Liceului, 3 - Comănești
Ovidiu Albu Secretariat
© 2021 Sanity. Toate drepturile rezervate