Instrucțiuni elementare de utilizare a platformei online
pentru profesori

1. După efectuarea log-in-ului (instrucțiuni aici) veți avea acces la toate cursurile la care ați fost invitat să participați. Pentru a intra într-o clasa dați click pe imaginea cu descrierea clasei.
Image
2. După efectuarea log-in-ului veți avea acces la toate cursurile la care ați fost invitat să participați. Pentru a intra într-o clasa dați click pe imaginea cu descrierea clasei.
Image
3. La „Activitate de curs” puteți vedea toate suporturile de curs, testele și chestionarele/quizz-urile încărcate. 

Puteți adăuga resurse apăsând butonul „Creați” și alegând una dintre opțiunile de mai jos. 

Ceea ce ne intereseaza deocamdată este „TEMA”, „TEMA CU CHESTIONAR” (sau quizz-ul) și „MATERIAL
Image
4. Dacă alegem să CREEM o TEMĂ se va deschide interfața de mai jos. Vedem că putem să îi dăm un titlu, instrucțiuni și că putem să o creem direct online sau putem să adăugăm un fișier.

În dreapta putem să alegem punctajul pe care îl vom acorda îndeplinirii temei, sa impunem un termen limită sau să stabilim o grilă de evaluare. Explorați fiecare opțiune pentru a întelege mai bine sistemul.

Înainte de a publica asigurați-vă ca ați ales modulul cărei îi corespunde tema sau materialul din partea dreapta jos la SUBIECT
Image
5. Dacă alegem să CREEM o TEMĂ CU CHESTIONAR se va deschide interfața de mai jos. Vedem că putem să îi dăm un titlu, instrucțiuni și că putem să creem un quizz direct online, folosing Google Quiz sau putem să adăugăm un fișier.

În dreapta putem să alegem punctajul pe care îl vom acorda îndeplinirii temei, sa impunem un termen limită sau să stabilim o grilă de evaluare. Explorați fiecare opțiune pentru a întelege mai bine sistemul.

Înainte de a publica asigurați-vă ca ați ales modulul cărei îi corespunde tema sau materialul din partea dreapta jos la SUBIECT
Image
6. Dacă alegem să CREEM un MATERIAL se va deschide interfața de mai jos. Vedem că putem să îi dăm un titlu, instrucțiuni și că putem să o creem direct online sau putem să adăugăm un fișier.

Colegii care au ajutat la construirea platformei online au creat deja „scheletul” cu modulele și titlurile acestora dar NU AU ADĂUGAT SUPORTURILE DE CURS corespunzătoare. În acest caz vă rog să urmăriți indicațiile de la pasul următor pentru a adăuga suporturile de curs.

Înainte de a publica asigurați-vă ca ați ales modulul cărei îi corespunde tema sau materialul din partea dreapta jos la SUBIECT
Image
7. Pentru a adăuga suportul de curs la modulul pe care sunteți titular accesati din meniul din partea de sus a paginii ACTIVITATE LA CURS.

Căutați modulul la care vreți să adăugați suportul de curs. Este suficient să asezați mouse-ul peste numele cursului, fără să dați click, pentru a face să apară in partea dreaptă trei puncte în partea dreaptă, ca în imaginea de mai jos

Dați click pe cele trei puncte si alegeți EDITARE după care puteți adăuga suportul de curs urmărind instrucțiunile de la punctul 6
Image

Dacă mai aveți întrebări mă puteți contacta la 0739.481851 (Eduard). Succes! :)

© 2020 Sanity. Toate drepturile rezervate